tirsdag 23. januar 2018

Hagefestival på Dokka 22, 23 og 24.juni 2018Hagefestival på Dokka 22, 23 og 24.juni 2018

Vi vil også i år arrangere Hagefestival her i Landsbyen Dokka. 

Fredag ettermiddag (kl. 17.00 til kl. 19.00), tyvstarter vi hagefestivalen med et lite planteloppemarked hvor hagelaget selger småplanter.  Her vil det være mulig å gjøre et plantekupp. Dere finner oss under seilet på Bedehuset.
Lørdag 23.juni blir det stort hagemarked med planter og annet til hage, i Storgata og på Bedehuset, fra kl. 10.00 til kl. 15.00. Utstillere som kommer er blant annet: Garden Living (stauder og hageutstyr), Marit Myrstad (historiske stauder), Gunn Apeland (grønnsaksplanter), Mai Slettum (lokalproduserte og hardføre stauder), Rusvik Vinplanter (drueplanter), Langangen planteskole (stauder) og mange flere. 


Det vil bli gratis foredrag med Stephen Barstow under seilet på Bedehuset. Foredraget har tittelen «Grønnsaksmangfold i Norge». Stephen er kjent for sitt engasjement for spiselige vekster, han er leder i foreningen KVANN (Kunnskap og Vern Av Nyttevekster i Norge) og har skrevet boken «Around the World in 80 Plants». Vi gleder oss til han kommer og håper mange vil benytte anledningen til å høre foredraget til Stephen. 


Tradisjon tro vil det bli gratis blomsterdekorering for barna under seilet på Bedehuset. 


Søndag 24.juni blir det åpne hager i distriktet fra kl. 12.00 til kl. 17.00. Alle hagene er ikke helt på plass ennå, men informasjon vil bli lagt ut på nettsidene våre fortløpende. 

Åpen hage hos Liv Hasvold, Odnesvegen 280, 2870 Dokka
Åpen hage hos Mai Slettum, Synnfjellvegen 429, 2880 Nord-Torpa
Åpen hage hos Bente Stadsvol, Vest Torprunden 200, 2870 Dokka


Ta gjerne kontakt hvis dere lurer på noe på nordreland.hagelag@gmail.com
Følg med på www.nordrelandhagelag.blogspot.com for mer informasjon.
Velkommen til Landsbyen Dokka på Hagefestival St. Hans helgen J

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar