lørdag 20. januar 2018

Året som har gått - Del 3

Del 3 og siste del i vår årskavalkade for 2017!

Vi har hatt en del hagevandringer gjennom sommeren. Flere av oss i styret  har hatt åpne hager i år (litt for å vise at det ikke er så skummelt). Men i slutten av juni måtte vi fri til medlemmene våre og da stilte Kirsti Thomlevold opp. Gårdshagen hennes inneholder urter og andre spiselige vekster, samt koselige sitteplasser. Om sommeren har hun åpen gårdscafe. Anbefaler alle å ta en tur dit.  Her er noen bilder fra hagen.

I juli besøkte vi hagen til Marie og Øistein Roen på Vestsida. De siste par årene har de bygget opp en flott hage ved bruk av Asak stein. Moro å se hva man kan gjøre med stein. Flotte drueplanter og imponerende maisåker. Tusen takk for en flott hagevandring.


Sist ute og høyest til fjells var hagen til Hanna i Skinnerlia. Flott og frodig hage på over 600 moh. Hanna er også den lykkelige eier av et flott og høyreist drivhus. Her driver hun fram flotte sommerplanter og stauder fra frø. Ser at det bor en hageglad dame her, for her var det mengder av blomster av alle slag. Tusen takk Hanna for at vi fikk besøke deg og hagen din. Gleder oss til å besøke deg igjen i 2018.


Vi har lenge snakket om at vi burde hatt et "klubbhus", så Hilde hoppet i det og inviterte oss til styremøte i Orangeriet på Sandmoen. Det har blitt helt fantastisk der og vi flytter gjerne inn på heltid. Vidar og Hilde vartet oss opp etter alle kunstens regler og etter mye ojing og fotografering fikk vi da unnagjort styremøtet vårt. Vi kommer gjerne igjen en annen gang.


Og som seg  hør og bør avsluttet vi 2017 med årsmøte. Denne gangen her fikk vi med oss Chatrine fra Floriss for å vise oss litt høstinspirasjon. Tusen takk til Chatrine som kom med hendene fulle av flotte kreasjoner. Hun viste oss hvordan vi skulle gå fram for å lage tingene. Tusen takk til Chatrine for flott inspirasjon, og alle de som møtte opp.
Og til slutt skulle vi finne et bilde av oss alle som har vært i styet i 2017. Det var ikke enkelt for å si det sånn. Eli hadde en skikkelig god ide på årsmøtet om å ta et fellesbilde, men så manglet vi en og da vart det ittno ta. Har klippet og limt og rasket fram noen bilder fra i fjor osv....til slutt fant vi nå alle...... Takk for i år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar