søndag 1. juli 2012

Vi har igjen en dag av hagefestivalen!

I går hadde vi en kanonbra dag i Dokka sentrum. Flotte foredragsholder, utstillere og besøkende. Til og med været var strålende! Tusen takk til alle som var med å gjorde dag en til en fantastisk dag!

I dag er det festivaldagnr 2. Vi starter opp kl 12.00 med foredrag med Stephen Barstow på Lands museum, Dokka. Dette foredraget varer til ca kl 13.30. Han skal snakke om planter som smaker. Det er igjen billetter som vi selger i døra- kr 150!  Få med dere dette. Garantert spennende!

kl 14.00 pakker vi ut lysthuset vi skal gi til Lands Museum. Kom å se hvor fint det har blitt og hvor flinke ungdommer vi har på Dokka!

Etterpå blir det salg av kaffe, kaker og brus, planteloppemarked, plantesalg ved Planteriket, villblomstvandring med Geir Høitomt, workshop med Chatrine Jartoft - sammenplantinger, fotoutstilling og hagotek i Jemtlandsvillaen.

Har dere ikke fått med dere dag en på Hagefestivalen, så ta turen i dag! Vi lover å gjøre vårt beste for at denne dagen også skal bli en super dag! Vi holder på fram til kl 1700 i ettermiddag. Noen regnbyger skremmer oss ikke.

Vi pynter til hagefest på Dokka fredagkveld
Velkommen til oss!

1 kommentar:

  1. Disse to dagene var helt fantastisk! Takk for at jeg ble spurt om å komme. Dere har gjort en kjempejobb. Et kvalitativ godt program og en herlig arrangøtgruppe! Håper vi sees igjen! Klem fra de dype skoger!

    SvarSlett