søndag 15. juli 2012

Mer tilbakeblikk på hagefestivalen

Må jo oppsummere litt fra denne begivenhetsrike helgen.
Etter å ha sjauet og prøvd å tenke på alt som man skulle ha klart kom lørdagen og festivalen vi hadde jobbet så hardt med i hele vår var realtitet. Vi var veldig spente, både på været og antall besøkende.

Hilde legger siste hånd på pyntingen før det braker løs:


Kl 10.00 var det høytidlig åpning med snorklipping av ordføreren, fanfare med små kornetister og såpebobleblåsing. Derved var festivalen åpnet!Bilder fra lørdagen:
Kari Rudi viser oss hvordan man lager en gresskrans

Vi var også så  heldige å få med oss Alf som stilte med denne flotte bilen og vaffelsteking. Bilen var utendørsscena vår. I tillegg til å friste med kjempegode vafler, solgte han også trillebårer som man kan plante i.

Chatrine og pyntekomiteen hadde stått på i mange timer for å pynte opp på bedehustomta. På lørdag hadde Chatrine koselig stand med Florissbutikken sin innunder "blåregnen".Vi var også så heldige å ha besøk av Dag Lyngar med en stand vi kalte for "alt om roser" Her solgte Dag roser og den nye boka si. Med på kjøpet fikk folk gode råd om rosedyrking.

Spenennde at Arild Syversen og Rusvik vinplanter tok turen. Han hadde med drueplanter som skal tåle ned i mot 30 minusgrader. Dette tror vi blir godt testet ut i løpet av vinteren, for han dro hjem med langt færre planter enn han kom med. Gode råd og dyrkingstips ble også delt ut til de som ville prøve seg på druedyrking..


Ungene liker skulpturene fra Opplandske Betongindustri AS.


Humlesnakk ble det også denne dagen


I sekretariatet til hagelaget var det salg av liljer, billetter og rebus for ungeneMat i Land sørget for at folk kunne kjøpe seg kortreist mat

Folkeliv
Mange hørte på Kari Rudi sitt foredrag om bruk av naturmaterialer i dekorasjoner

Det var kveldens blogging om hagefestivalen. Det kommer mer etterhvert :-)

1 kommentar:

  1. Så flott at dere har lagt ut så mange fine bilder! Ha en fortsatt glad sommer!

    SvarSlett