søndag 22. mars 2015

Italiensk på Norsk

Fredag kveld arrangerte Hagelaget matkurs med fokus på Italiensk mat.

13 glade damer deltok og det ble laget mye god mat i løpet av de 4 timene vi holdt på. Morsomt og sosialt. Har lagt ut et bilde av en pyntet Ranunkel, som er en typisk Italiensk blomst. Denne ble brukt til bordpynt.

Vi lærte å lage glutenfri Foaccia. Den var kjempegod med tomatsalat på. Sitronkake passer godt nå til påske. En pai med mye rart oppi var også et spennende innslag sammen med alt det andre.

Tusen takk til Marie og Mieke som geleidet oss gjennom kvelden og som hadde funnet fram spennede oppskrifter.


Ranunkel i påskeskrud







Hege har dreisen på Kardinalhattene
Våre flotte kursledere Mieke og Marie
Som det seg hør og bør, så måtte vi jo pynte bordet litt også
Det ble mye godt å smake på

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar