søndag 14. juni 2015

Hagefestival 27 og 28.juni 2015

Nå er programmet for Hagefestivalen 2015 klart. For fjerde året på rad arrangerer Nordre Land hagelag en hagefesitval i den sjarmerende landsbyen Dokka.

På lørdag vil det bli mange stands med salg av spennende planter og andre hagerelaterte ting i Storgata og på Bedehustomta.
Inne på Bedehuset vil det bli spennende foredrag av hageentusiaster.

Lørdag 27/6    Hagemarked Kl. 10.00 -16.00

10.00 Festivalen starter med bl.a. Blomsterdekorasjon for barna.

11.00 Foredrag med Marit Næss Jørgensen "Planlegging og oppbygging av en kjøkkenhage
    inkludert lure løsninger og god design". kr 100 for medl. og kr 200 for ikke medl. av hageselskapet.

13.30 Foredrag med Darren Saines "Design i hagen og hvordan man kan dele opp hagen i ulike rom" Foredraget holdes på engelsk. kr 100 for medlem og kr 200 for ikke medlem av hageselskapet.

Søndag 28/6    Kl. 12.00 -16.00

12.00 Festivalen fortsetter på Lands Museum ved Jemtlandsvillaen,hvor grønnsaker er i fokus.

Vi har med oss Gunn Apeland som vil svare på alle mulige spørsmål omkring grønnsakdyrking og gi oss tips om mange kjente og ukjente sorter vi kan dyrke.
   
13.00 Foredrag med Gunda Djubvik "Lag god mat med urter" Gunda Djupvik er jurist, matblogger, kokebokforfatter og hagegal. Hun har lang erfaring med urtedyrking i     sin lille byhage midt i Oslo, og har mange tips og råd om hvordan man kan dyrke urter, og ikke minst bruke urter på kjøkkenet. Her får du smake på ting hun har laget, og du får lære hvordan du kan bruke dine urter på nye og spennende måter.
   
Det vil bli planteloppemarked ved hagelaget, samt salg av enkel mat/kaker og drikke som kan nytes utendørs. Det vil også bli rebus for ungene.

På ettermiddagen vil det bli noen åpne hager.
Tid og sted annonseres senere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar