lørdag 4. mai 2013

Hagedag hos Byggmakker på Dokka

I dag har Hagelaget deltatt på Hagedag hos Byggmakker på Dokka!
Til tross for snø, så klarte vi å lage hagestemning innendørs.

Levegger og trappevanger fra Byggmakker. Flotte stemor og lavendel fra Floriss på Dokka. Hvorfor ikke bygge en liten trapp inntil en vegg og pynte den med blomster?

Minidrivhus hos Byggmakker. Superfine å sette potteroser inni eller f.eks en basilikum som liker å ha det lunt hele sommeren. Prisen er kr 219 for to små drivhus (feil pris på lappen)


En håndlaget hagetrillebår full av flotte blomster. Blomstene finner dere hos Floriss på Dokka og Hagetrillebåren er det Alf Nikolaysen som lager. Han kommer på hagefestivalen på Dokka 22. juni 2013!Her har Ingrid hos Byggmakker tatt utgangspunkt i et lilla krus fra Europris. Skannet fargen og blandet malingen. Fargen er brukt på tillebåren og på sykkeldekkene. Sykkelen og en potte er malt i turkis som matcher putene. Voala så har man tryllet fram en stilig uteplass med hjelp av levegger fra Byggmakker og tilbehør som er frisket opp med maling. Ta kontakt med Ingrid hos Byggmakker. Hun kan det med å male på gamle ting!

Her holder hagelaget på å plante til en plantekasse. Den er ikke helt ferdig på dette tidspunktet, men ferdig bilde blir publisert på facebooksiden vår. Den ble skikkelig flott. Plantekasse, lecakuler og jord får du tak i hos Byggmakker på Dokka og plantene kommer fra Floriss!


Alf er på plass med lastebilen og supergode vafler. I tillegg har han flotte hjemmelagede hagetrillebårer som den vi har vist ovenfor. Han blir å treffe på hagefestivalen 22.juni 2013!
Legg til bildetekst
Chatrine fra Floriss bidro med alle plantene vi har vist fram. Hun har masse skikkelige fine planter inne i butikken nå.  Stikk innom henne og husk at vi som hagelagsmedlemmer får 10% rabatt på ordinære varer. Bare vis medlemskortet. Tusen takk for hjelpen Chatrine.


Og Hilde har plantet og skravlet hele dagen. Tusen takk for superinnsats til både henne og alle de andre hagelagsmedlemmene som har bidratt i dag! Også takk til Byggmakker på Dokka som lager en slik hagedag som vi kan være med på! Moro å se hva de tilbyr av produkter til hagen.  Det er masse beleggningsstein, levegger, griller og hageredskaper. Stikk innom der og ta en titt da vel! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar