lørdag 12. mai 2012


Hagefestival på Dokka 30.juni og 1. juli 2012.
Vi presenterer foredragsholdere og andre du vil treffe når du kommer hit i denne bloggen utover våren. I dag treffer du:
Hagemo Planter, gård og gartneri.
-er en familiebedrift som holder til i Sør-Odal kommune i Hedmark, vi har spesialisert oss på produksjon av Fuchsia og Pelargonium, disse selges som småplanter direkte til forbruker. Enten direkte fra vår gartneributikk, eller at vi selger de fra messer, hagelag og andre tilstelninger rundt omkring i landet. Vi har nå ca 500 ulike navnesorter av disse planteslagene i gartneriet, og er landets største på direktesalg av disse til privatkunder.
-mange hagelag og andre grupper kommer på organiserte handleturer til gartneriet.  Vi reiser også mye rundt og holder foredrag om Fuchsia og Pelargonium i hagelag og lignende, også kombinert med småplantesalg.
På vår hjemmeside www.hagemoplanter.no finnes fullstendige oversikter over gartneriets åpningstider og aktiviteter. Her finner man også alfabetiske lister med bilder og beskrivelser av våre Fuchsia- og Pelargoniumsorter, noe som gir et innblikk i de mange ulike variantene.

Mange andre plantegrupper selges også i gartneriet, og vi tilbyr det meste innenfor planter til utendørsbruk.

Ta gjerne kontakt for å forhåndsbestille planter. Dere møter oss i Storgata på Dokka under Hagefestivalen lørdag 30.juni 2012. Velkommen :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar